top of page

4/4 Graag iets terug doen

Updated: Feb 23, 2022

Toen mijn zoon in het ziekenhuis lag, hij werd aan zijn rug geopereerd, kwam een vrijwilligster bij hem die zijn handen masseerde. Dat vond hij echt heel erg prettig. Op die manier merkte ik hoe waardevol de Vrienden zijn voor het Maasziekenhuis. Het voelt ontzettend goed dat ik met het schenken van de weggeefshirts iets kan terugdoen en een helpende hand kan bieden. Voordat de shirts bij mij de deur uit gaan, zijn ze bedrukt met het logo van de Vrienden. De samenwerking met Jan, de verpleegkundige loopt goed. Wanneer de shirts op zijn krijg ik een berichtje en wordt hun kast weer aangevuld. Ook wat betreft de duurzaamheid, die ik heel erg belangrijk vind, is het goed dat de voor ons bedrijf onbruikbare shirts op deze manier een dankbare bestemming krijgen. Dit doet me gewoon heel erg goed.”


Wilt u stichting Vrienden van het Maasziekenhuis steunen? Kijk op www.vvhm.nl/doneren

3 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page