top of page

1/4 Een agressieve tumor, en dan?

Updated: Jul 13, 2021

Toen Mieke Thijssen een schijf voelde in haar linker borst wist ze eigenlijk meteen; dit is goed mis. Na diverse onderzoeken kreeg zij de gevreesde diagnose borstkanker. En behandelingstraject in het Boxmeerse Maasziekenhuis Pantein volgde.


Mieke: “In het weekend daarvoor voelde ik een harde schijf in mijn linker borst. Eigenlijk wist ik direct, dit is niet goed, maar met goede hoop -misschien is het een cyste- ging ik maandag meteen naar de huisarts. Hij stuurde me direct door naar het Maasziekenhuis. Dinsdagochtend kreeg ik direct de nodige onderzoeken op de mammapoli. Dankzij sneldiagnostiek volgde diezelfde middag al de diagnose. Borstkanker. Ik schoot eigenlijk meteen in de actie-stand. Wat moet er gebeuren, wat gaan we doen? Voor mijn gevoel stapte ik een achtbaankarretje in, kreeg een gordel om en werd afgeschoten. Ik wist niet wat er op me af zou komen en hoe vaak ik over de kop zou gaan.

fotografie Jos Janssen10 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page