top of page

4/4 Met lotgenoten wandelen schept een band

Theo: “De verpleegkundige die met de groep mee liep beantwoordde onderweg de vragen die door mij en medewandelaars gesteld werden. Op onze eindbestemming, nadat we een kilometer of zeven in de benen hadden, werd de bloedsuiker weer gemeten en vergeleken met de eerste meting. Hierdoor kon ik zien welke invloed bewegen voor mij heeft als diabeet. En dat was en is een positieve. Als ik in beweging ben daalt mijn bloedsuikerspiegel. Wandelen met een groep lotgenoten schept een band. Ik heb er dan ook goede vrienden aan overgehouden, we zoeken elkaar regelmatig op.


Omgaan met mijn ziekte, diabetes mellitus type 1, ging in het begin niet geweldig, maar gelukkig heb ik daar de afgelopen jaren mijn draai in gevonden. En de Biowalk heeft daarbij zeker geholpen. Tot slot; die Vrienden van het Maasziekenhuis, die verrichten toch maar goede zaken!”


Wilt u stichting Vrienden van het Maasziekenhuis steunen? Kijk op www.vvhm.nl/doneren

5 views0 comments
bottom of page