top of page

(4/4) Hart onder de riem van de Vrienden

Tijdens de coronacrisis werden we door de Vrienden van het Maasziekenhuis verrast met mooie geprojecteerde boodschappen op ons ziekenhuis. Er stond bijvoorbeeld een bericht dat we helden zijn. Ik zie mezelf niet als held, ik doe gewoon mijn werk, maar zo’n hart onder de riem deed echt goed. De Vrienden hebben al zoveel projecten gerealiseerd waar we blij mee zijn. Binnen het ziekenhuis is bijvoorbeeld de sluisdeur van de corona-afdeling beschilderd. En op onze afdeling, IC/CCU (Intensive Care/ Coronary Care Unit, dit is een hartbewakingsafdeling) maken onze patiënten regelmatig gebruik van relax-stoelen die door de Vrienden zijn gefinancierd.


Trots, passie en genieten

Ik ben echt trots op mijn team. We hebben een goede mix van collega’s in het team waarbij we elkaar goed aanvullen. Heeft er eens iemand minder energie, dan peppen we elkaar wel weer op. Ik heb veel gezien, en veel geleerd de afgelopen periode. Ook heb ik een persoonlijke ontwikkeling doorgemaakt. Je gaat anders tegen het leven aankijken, ik kan genieten van kleine dingen. Mijn werk is mijn passie!”


Wilt u stichting Vrienden van het Maasziekenhuis steunen? Kijk op www.vvhm.nl/doneren8 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page