top of page

(3/4) Welkome afleiding

Met pijn in haar zijstreek werd Mieny Beckers (76) uit Oploo opgenomen in het Maasziekenhuis. Mieny: “Ik onderging een galblaasoperatie. Het herstellen van de operatie viel tegen. Ik was erg ziek, was misselijk en had pijn. Alleen op een kamer telde ik de uren. Op een gegeven moment stond Annie aan mijn bed met de vraag of ik zin had in een massage van mijn handen en voeten. Dat wilde ik wel eens proberen! Direct was het heel fijn, niet alleen de massage zorgde ervoor dat ik genoot en de pijn vergat, maar ook het gezellige praatje met de masseuse bezorgde me een welkome afleiding. In de zeven dagen dat ik in het Maasziekenhuis lag, ben ik drie keer gemasseerd. Alle vrijwilligsters waren gezellige, hartelijke dames en masseerden zowel mijn handen als voeten fantastisch. Het gaf me, naast dat het ontspannen was, een fijn en goed gevoel.”Fotografie Jos Janssen

1 view0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page