top of page

2/4 Basic weggeefshirts

Door wat er met deze dame gebeurde, kreeg ik het idee bij de Vrienden van het Maasziekenhuis aan te kloppen. Ik heb een verzoek ingediend voor aanschaf van simpele T-shirts. Van de eerste toegezegde bijdrage zijn zeventig effen shirts in verschillende maten aangeschaft. Deze zijn, voorzien van het logo van de Vrienden van het Maasziekenhuis, begin 2021 verspreid over de betrokken afdelingen. Ik merk dat de shirts steeds meer gebruikt worden, ook door patiënten die goed voorbereid komen. Wanneer een patiënt niet lekker is bijvoorbeeld kan het voorkomen dat die moet braken of wanneer er geknoeid wordt, dan is een schoon shirt nodig. Wat is het dan fijn als ik zo’n weggeefshirt kan pakken, als ik misgrijp in de kast van de patiënt. Wanneer ze dat willen mag de patiënt het shirt zelfs houden. Op het uitgiftelijstje schreef mijn collega het korte zinnetje; ‘zeer blij mee’. Ik denk dat dit alles zegt.”9 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page