top of page
1/2
BERRIE_WEB.png
Schermafbeelding 2021-09-07 om 14.45.03.png

Virtual reality-bril

Berry: “Je kunt in hier in het Maasziekenhuis zelfs in de Python van de Efteling, dat is toch cool! Jongeren zijn geïnteresseerd in moderne techniek en gericht op de digitale wereld. Voor deze leeftijdsgroep is de virtual reality-bril het meest geschikt. De afleiding door de bril helpt om pijn en angst naar de achtergrond te verdringen. Er lag eens een meisje dat haar been niet durfde te bewegen. Toen ze de bril op had zat ze zo in het spel dat er te zien was dat haar been alle kanten op ging. Prachtig toch.”

Kerstboom2.jpg

Bloemdecoraties

Berry: “De grote kerstboom in de hal is altijd een enorme blikvanger. De aankleding brengt veel gezelligheid in ons ziekenhuis. De kerstboom in onze lounge op B & C vormt jaarlijks een uitnodigende sfeervolle achtergrond voor het maken van fotosessies, selfies, TikToK en Snapchat door onze ‘gasten’! Kijk maar eens op de Facebookpagina van Jopie konijn.”

Schermafbeelding 2021-09-07 om 14.46.10.png

Bankje buiten

Berry: “Voor iedereen die niet graag binnen wacht op zijn oproep is het bankje buiten bij de Spoedeisende hulp/Huisartsenpost een uitkomst. Dit bankje is er gekomen dankzij de wens van een patiënt. Het is sowieso altijd belangrijk goed te overleggen wat patiënten willen. Ik hoef niet te denken voor de mensen, maar te luisteren en aan te sluiten bij wat ze aangeven.”

Schermafbeelding 2021-09-07 om 14.45.33.png

Toilettasje spoedopname

Berry: “Wie onverwacht in een ziekenhuis wordt opgenomen heeft vaak geen toiletspullen bij de hand. In dit toilettasje zit alles wat nodig is voor de dagelijkse verzorging. Het is gewoon super handig dat deze toilettasjes er zijn.”

bottom of page